Detalii:
Durata: 2-3 ore (în funcție de timpul disponibil al grupului)
Destinat pentru grupuri între 8 și 50 persoane
Unul dintre cei mai cunoscuți Chefi din Romania va coordona întregul eveniment
Master Challenge este un excelent program de team building culinar, un mix între team work și networking, un program pe care echipa ta îl va adora și pe care îl putem organiza cu grade diferite de intensitate și complexitate.
Echipele vor fi antrenate într-o competiție savuroasă pentru a planifica, a concura și a câștiga. Ingrediente spectaculoase și echipamente de ultimă generație vor sta la dispoziția concurenților. Iar entertaineri celebri precum: Chef Florin Dumitrescu, Chef Foa, Chef Sorin Bontea, Chef Cezar Munteanu sau Chef Alex Cirtu vor face deliciul team building-ului culinar.
Cum funcționează programul
Se prezintă tema meniului ce urmează a fi pregătit. O descriere a tipului de meniu, inspirație, idei și sfaturi le vor fi prezentate echipelor.
Echipele își stabilesc meniul, planifică rețetele și necesarul de ingrediente.
Având toate ustensilele și ingredientele la dispoziție, echipele trebuie să realizeze meniul într-un timp limitat, să-și împartă responsabilitățile, să-și etaleze creativitatea.
Pe parcursul probei, Chef-ul va anunța reguli noi: reducerea timpului cu 15 minute, introducerea obligatorie a unui nou ingredient în meniu, schimbarea meselor de lucru etc.
Fiecare echipă va face un plating cât mai creativ, pe care îl va susține în fața juriului. Echipa va trebui să desemneze și să brief-uiască un reprezentant care va susține întreaga prezentare. El trebuie să convingă juriul că meniul echipei sale este cel mai bun.
*Pentru mai multă savoare, putem să adaugăm și câteva misiuni care să-i plimbe pe participanți prin împrejurimile locației, astfel pot face cunoștintă cu localnicii, pot să vadă atracții turistice interesante sau pur si simplu îi determinăm să facă puțină mișcare înainte de masă.
Obiective:
- Creșterea gradului de coordonare al echipei
- Creșterea adaptării la schimbare
- Acceptarea responsabilităților în cadrul echipei
- Creșterea creativității în cadrul grupului
- Insușirea abilităților de vânzare
- Alte obiective stabilite împreună cu clientul.